CAD suunnittelu, Sähkö-av

CAD-suunnittelu

Suunnittelu on kaiken a ja o!

Teemme sähkösuunnitelmanne CADMATICin tuoreimpia suunnitteluohjelmistoja käyttäen. Suunnitelmat tehdään aina yhteistyössä asiakasta kuunnellen. Etsimme päämiestemme kanssa tarpeisiinne parhaat ratkaisut, jotka palvelevat Teitä pitkään.

Käytössämme on ohjelmiston sähkö- ja rakennussuunnittelusovellukset, sekä paperi- tai skannattujen dokumenttien rasterointisovellukset.

Toimitamme tilauksesta myös suunnittelupalvelut urakkatarjouskyselyitä varten sekä piirrämme puhtaaksi myös vanhoja paperidokumentteja.

 

CAD suunnittelu, Sähkö-av

Sähköurakointi

Toteutamme kaikki sähkötyöt alan viimeisimpien vaatimusten mukaisesti, aina yksittäisistä kytkennöistä uudis- tai remonttikohteiden kokonaisurakoihin.

Noormarkun sähkö- ja AV-tekniikalla on korkein mahdollinen Suomessa saatava sähköpätevyys S1. Pätevyyden saamiseksi olemme täyttäneet vaativimmat sähköturvallisuuslaissa määritellyt kriteerit. Kykenemme toimimaan rajoittamattomalla tasolla sähkötöiden johtajan ja käytönjohtajan tehtävissä.

Tulosteet

Toimistomme laitteistolla on mahdollista tulostaa dokumenttinne aina A1-suurtulosteeseen saakka, halutessanne myös RGB-väreissä. Lisäksi pystymme skannaamaan vanhat paperidokumenttinne A3-kokoon saakka.

Sähkötyöt, sähkö-av
Sähkötyöt, Sähkö-av