YRITYKSEMME

”Pieni ja pippurinen” ei sovi meihin, vaikka pippuripihveistä tykkäämmekin. Sen sijaan koitamme pienenä yrityksenä olla asiakkaidemme tarpeisiin nopealla vasteajalla reagoiva ja asiakasta kuunteleva toimija.

Hyvät suhteet lähellä sijaitseviin päämiehiin mahdollistavat nopeat reagoinnit projektin laajentuessa tai yllätysten sattuessa sovitulla keikalla.

Joustavuus = nopeammin

Hyvät suhteet päämiehiin = varmuus

Pitkä kokemus ja näkemys alasta = edullisin kokonaisratkaisu

Noormarkun sähkö- ja AV-tekniikka Oy on toiminut jo vuodesta 2008 alkaen (toiminimenä 2008-2018, ja 2018 yritys päivitettiin osakeyhtiöksi), palvellen sinua ilmalämpöpumppu ja aurinkosähköjärjestelmissä, sähkösuunnittelussa ja -urakoinnissa sekä tapahtumatekniikassa

Viime vuosina NSAV on laajentunut seuraaviin aputoiminimiin; Arjesta Juhlaa, Satakunnan Kiinteistötekniikka sekä Upea Sinä.

Arjesta Juhlaa tarjoaa sinulle välineitä, kun haluat tehdä arjestasi pikkuisen parempaa.

Satakunnan kiinteistötekniikka auttaa sinua kiinteistönhuolto- ja talonmiespalveluissa.

Upea Sinä palvelee mikroyritysten kirjanpitoasioissa ja muissa assistentin tehtävissä.

Upea Sinä Logo
Arjesta Juhlaa logo
Noormarkun Sähkö- ja AV-tekniikka, Juha

Juha

Olen Juha, NSAV:n toimitusjohtaja.

Olen pukenut ensimmäisen kerran varsinaiset ’työhaalarit’ päälleni vuonna 1993, jolloin opiskeluiden ohessa toimin harjoittelijana talotekniikka-alan yrityksessä.

Vuosien varrella tutuksi tulivat rakennusten rakennustekniikat sekä LVI- ja sähköjärjestelmät. 2000-luvun taitteessa opiskelin sähkövoima- ja automaatiotekniikan insinööriksi, jonka jälkeen uran ’alkutaipaleet’ sijoittuivat noin 17 vuoden ajaksi raskaan teollisuuden sähkövoima- ja automaatiotekniikan asiantuntija- ja esimiestehtäviin, sekä sähkötöiden- ja käytönjohtajuustehtäviin.

Omien mielenkiinnon kohteiden myötä tulivat tutuksi myös kylmätekniikan järjestelmät, sekä harrastusten kautta -jo teinivuosista asti- kantavana voimana ovat olleet myös AV-tekniikan palvelut. Vuodesta 2008 alkaen olen saanut ylpeästi yhdistää kaikki itselleni tutuimmat osa-alueet; talotekniikka, sähkövoima-, automaatiotekniikka-, jne. yhdeksi palvelukokonaisuudeksi, jota tahdon asiakkaillemme tarjota.

10 ensimmäistä vuotta näitä hommia tehtiin toiminimen kautta päivätöiden rinnalla ja kesällä 2018 siirryin täysipäiväiseksi yrittäjäksi, jolloin yritysmuotokin päivitettiin osakeyhtiöksi.

juha.sillanpaa(at)sahko-av.fi 0440-937 571
Noormarkun Sähkö- ja AV-tekniikka, Anna

Anna

Olen Anna, Noormarkun sähkö- ja AV-tekniikka Oy:n taloushallinnon ja hallinnon moniottelija.
NSAV:n kirjanpito, ostolaskut, palkanlaskenta, pöytäkirjat, hakemukset sekä dokumentaation loppusilaukset ovat suurelta osin minun käsialaani.
Lisäksi aputoiminimemme Upea Sinä on sataprosenttisesti omia heiniäni, tarjoten kirjanpitopalveluita mikroyrityksille sekä muita hallinnollisia/assistentin palveluita.

Koulutukseltani olen kansainvälisen kaupan tradenomi ja muutama vuosi sitten suoritin taloushallinnon ammattitutkinnon.
Kannukset tämän hetken johdon assistentin ja kirjanpidon tehtäviin on hankittu reilun 15 vuoden laajalla kokemuksella assistentin tehtävistä, niin kansainvälisessä kaupassa kuin poliklinikan osastosihteerinäkin ja paljon on tehty vapaaehtoistyötä järjestöissäkin.

Päivisin toimin johdon assistenttina toisaalla ja ilta-aikaan hoidan näiden yritysten asioita.
Sillä kuuluisalla vapaa-ajalla pyöritetään hektisiä ruuhkavuosia ja toimin edelleen järjestöaktiivina – joskus ennätän jopa lenkkeilemään.

Noormarkun Sähkö- ja AV-tekniikka, Anna
Noormarkun Sähkö- ja AV-tekniikka, Turo

Turo

Olen Turo, NSAV Oy:n vanhempi asentaja.

Alun perin olen koulutukseltani kulutuselektroniikan ja tietotekniikan mekaanikko. Myöhemmin olen täydentänyt osaamistani mm. sähkövoimatekniikan ja kunnossapidon opinnoilla. Varhaisimpien työvuosien kokemukset toivat näkemystä niin kotitalouksien kuin teollisuudenkin sähköasennuksista. Suurtalouslaitteiden korjaustöistä sain ensimmäiset kokemukseni myös kylmälaitteiden asennukseen ja kunnossapitoon.

2000-luvun alkuvuosilta saakka olen työskennellyt myös merkittävän automaatioalan yrityksen logistiikkatehtävissä, jonka ansiosta olen saanut laajan tuotetietouden sekä varastojen hallinnan osaamisen. NSAV:n varastologistiikka onkin suurelta osin omaa käsialaani.

turo(at)sahko-av.fi